Szállítási díjak - Fizetési módok

Házhoz szállítás díjszabása:

- 50.000.- Ft-ig, súlytól és a fizetési módtól függetlenül, minden csomag egységesen 1900.- Ft. (kézbesítés 08-16-ig) (utánvét esetén +400.- Ft)

- 50.001.- Ft-tól, súlytól és a fizetési módtól függetlenül, minden csomag egységesen INGYENES (kézbesítés 08-16-ig) (utánvét esetén +400.- Ft)

Fizetési módok:

- banki átutalással - a csomag megérkezése után, a számlát a csomag tartalmazza

KIVÉTELEK banki átutalás választása esetén:

AMENNYIBEN ÖN vagy az Ön cége:

- 100.000.- Ft FELETT RENDEL vagy

- NEM ORVOS vagy

- NEM ADTA MEG CÉGE ADÓSZÁMÁT vagy

- ADÓSZÁMA ÉRVÉNYTELEN vagy

- ADÓSZÁMA VÉGREHAJTÁS ALATT VAN vagy

- CÉGE 3 ÉVNÉL FIATALABB ALAPÍTÁSÚ vagy

- CÉGE AZ ELMÚLT 3 ÉVBEN TULAJDONOST/TELEPHELYET/SZÉKHELYET VÁLTOTT vagy

- A CÉGJEGYZÉSRE JOGOSULT NEM ORVOS vagy

- A CÉGJEGYZÉK SZERINT NEM A FOGÁSZAT A FŐ TEVÉKENYSÉG vagy

- NEM FOGÁSZATI RENDELŐ CÍMÉRE KÉRI A CSOMAGOT vagy

- TÖBBSZÖR FIZETÉSI KÉSEDELEMBE ESETT vagy

- MAGÁNSZEMÉLY

A DÍJBEKÉRŐT ELŐRE KI FOGJUK ÁLLÍTANI, AZ UTALÁST AZ ALAPJÁN EL TUDJA VÉGEZNI, AZ ÖSSZEG SZÁMLÁNKON VALÓ MEGJELENÉSE UTÁN SZÁLLÍTJUK KI A CSOMAGOT!

- utánvéttel - a csomag átvételekor, a GLS futárnál bankkártyával is fizethet, a számlát a megadott e-mail címre elektronikusan küldjük (Billingo).

- PayPal -al - a világszerte méltán népszerű és biztonságos fizetési platform webáruházunkban évek óta elérhető, www.paypal.com A fizetési folyamat során átirányítjuk Önt a PayPal fizetési felületére. (a "Pay with my PayPal account" menüpontot kell választani) A fizetés azonnal megtörténik a PayPal rendszerén keresztül. A számlát a megadott e-mail címre elektronikusan küldjük (Billingo). Az Ön számára ingyenes! JELENLEG NEM ELÉRHETŐ - FEJLESZTÉS ALATT VAN

- bankkártyával - a CIB rendszerén keresztül. A fizetési folyamat során átirányítjuk Önt a CIB bankkártyás fizetési felületére. A fizetés azonnal megtörténik a CIB rendszerén keresztül. A számlát a megadott e-mail címre elektronikusan küldjük (Billingo). Az Ön számára ingyenes!

CIB

További tájékoztató a CIB bankkártyás fizetésről: CIB bank GYIK

- bankkártyával - akár a PayPal rendszerén keresztül is - regisztráció nélkül. A fizetési folyamat során átirányítjuk Önt a PayPal bankkártyás fizetési felületére. (a "Pay with my credit or debit card" menüpontot kell választani) A fizetés azonnal megtörténik a PayPal rendszerén keresztül. A számlát a megadott e-mail címre elektronikusan küldjük (Billingo). Az Ön számára ingyenes!

FONTOS: PayPal -al akár regisztráció NÉLKÜL is vásárolhat - Visa, Mastercard, Discover, American Express tipusú kártyákkal. (ugyanúgy kell megadni a bankkártya adatokat, mint más itthoni bank felületen - egyszerű, gyors, ingyenes és teljesen biztonságos)

 

EGYEDÜLÁLLÓAN RUGALMAS - EGYSZERŰ - GYORS - INGYENES - TELJESEN BIZTONSÁGOS

 

 

 

2111u2.jpg