Rólunk - Termékeinkről - Elérhetőség

Telefonos elérhetőség és vevőszolgálat: 06-20/591-8375

E-mail elérhetőség: info@netdent.hu

Raktáron lévő termékek esetében az általános teljesítési határidő: amennyiben a rendelés leadása munkanapokon 13 óráig megtörténik, akkor a visszaigazolástól számított 1-2 munkanapon belül.

Tisztelt Doktornő, Doktor Úr, Jelenlegi és Jövőbeli Vásárlóim, Partnereim,

A mai rohanó világban, sajnos egyre inkább divattá vált a partnereket-ügyfeleket kijátszani, a hibákat más emberekre fogni.

Sajnos, jelenleg rengeteg fogászati webáruház működik a magyar piacon, amelyeknek a valóságban szinte semmilyen termékük nincs raktáron és csak 1-2 héten belül szállítják ki a megrendelt termékeket. 

Én nem egy ilyen vállalkozást képzeltem el. Mindenki szeretné tudni, hogy milyen céggel, személlyel, partnerrel áll kapcsolatban. Nálam nem fog olyan hangzatos szavakkal találkozni mint pl. "az országban a legjobb fogászati webáruház, csak nálam, nálam minden kapható, mindig a legolcsóbb áron" és még sorolhatnám. Azt gondolom az internet világában e szavak felett már eljárt az idő, mindig van és mindig lesz - más, új, jobb, szebb, olcsóbb. A visszatérő Ügyfelek, akik reményeim szerint elégedettek lesznek - a termékekkel, a kiszolgálással, a gyorsasággal, a garanciális ügyintézéssel, a szervízháttérrel - fogják megmutatni a vállalkozás igazi értékét.

Cégemet 2006-ban alapítottam egyéni vállalkozásként, a megnövekedett forgalom miatt cégformát is váltottam 2010-ben. Elsősorban a távol-keletről, kelet-ázsiából (ún. kistigris országokból) származó termékeket forgalmazok (Kína, Taiwan, Hong-Kong, Singapore, India, Pakistan, Dél-Korea). Ezért sokszor jelentősen kedvezőbb árakkal, kevésbé ismert vagy ismeretlen márkákkal, modellekkel, gépekkel, anyagokkal, de ezzel párhuzamosan nem rosszabb minőségű! termékekkel fog találkozni, mint más weboldalakon, webáruházakban, vagy a megszokott boltjában, ahol vásárolni szokott. Hangsúlyozom: a sokszor jelentősen kedvezőbb árak, nem rosszabb minőséget jelentenek! (Zárójelben jegyzem csak meg, hogy pl. egy komoly laptop gyártmány jelentős vagy teljes része - amiről azt gondolta idáig, hogy nyugat-európai gyártmány - nagy valószínűséggel már nagyon régóta a fentebb felsorolt országok valamelyik gyártósorán készül.)

Sajnos jobb beletörődni, hogy a hétköznapokban használt termékeink jelentős része a világnak e táján készül. Attól, hogy ezt nem szeretnénk, attól ez még így van. Erre a folyamatra nincs ráhatásunk, sem Önnek, sem Nekem. Ezek a termékek ettől még nem rosszak. Sőt - csak kipróbált, régóta a piacon lévő termékeket forgalmazok, illetve régóta a piacon lévő gyártókkal - kereskedőkkel tartom a kapcsolatot, amelyek mind CE és ISO, sokszor már FDA (amerikai) minősítéssel is rendelkeznek. A távol-keleti termékeken túl, szép számban találhatóak németországi, amerikai, angliai, törökországi, litvániai gyártók termékei is palettámon.

Az általam forgalmazott gépekhez teljeskörű alkatrészellátást és szervízhátteret biztosítok. A forgalmazott termékek túlnyomó része valóban raktáron van, nem csupán oda van írva, hogy raktáron van, így akár 1-2 napon belül Önnél lehet a kiválasztott termék. Amennyiben nincs raktáron, azt a leírásban feltüntettem, illetve pár hét alatt beszerzem. A webáruházban feltüntetett  bruttó árak aktuálisak és mindig naprakészek.

Tudom, hogy sikereket csak elégedett Ügyfelekkel érhetek el, ezért az egész folyamatot személyesen felügyelem. Amennyiben kérdése illetve probléma merülne fel, kérem hívjon, biztosan találunk megoldást. A vállalkozás összes adatát közzéteszem, jelezvén azt, hogy megbízhat webáruházamban.

Várom Önt is Vásárlóim között.

Kozma Gábor (ügyvezető)

Üzemeltetői adatok:

Telefonos elérhetőség és vevőszolgálat: 06-20/591-8375

Cégünk webáruház, nem tart fenn üzlethelyiséget!

Cégnév: Netdent Trade Kft.
Székhely: 6726 Szeged, Fő fasor 22. (kizárólag előzetes egyeztetés esetén!)
Adószám: 22919494-2-06
EU adószám: HU22919494
Cégjegyzék szám: 06-09-015909
Kibocsájtó cégbíróság: Szeged
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség: info@netdent.hu  
Bankszámlaszám: Unicredit Bank, 10918001-00000093-64990002

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-66844/2013.